Політика конфіденційності

     Користуючись інтернет-сайтом fcalmaz.con.ua, Ви приймаєте умови нашої політики конфіденційності, з якими можна ознайомитися на цій сторінці.

Передаючи дані через цей сайт, Ви висловлюєте згоду на їх збирання, використання та надання відповідно до умов політики конфіденційності. Відправляючи нам свої персональні дані Ви підтверджуєте, що повідомлені про права, встановлених Законом України «Про захист персональних даних», про те, що Ваші персональні дані передаються компанії fcalmaz.com.ua з метою розуміння Ваших потреб, інтересів і надання належного обслуговування в сфері спорту.

 

     Власник веб-сайту fcalmaz.com.ua не продає і не надає персональні дані третім особам. Визначення «веб-сайт fcalmaz.com.ua» означає інтернет-сторінку, що знаходиться за адресою: http://www.fcalmaz.com.ua

 

     Ми залишаємо за собою право вносити зміни в умови політики конфіденційності.

 

     Кожен користувач добровільно надає свої дані. До персональних даних користувачів сайту мають безпосередній доступ тільки уповноважені співробітники та особи, які займаються обслуговуванням сайту fcalmaz.com.ua. Уповноважені особи зобов'язані зберігати ці дані в суворій таємниці і запобігати доступ до них не уповноваженою особам.

 

     Інформація, розміщена на веб-сайті, охороняється законом про авторське право. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії заборонені. Копіювання та використання цілком або частково можливо лише з дозволу компанії fcalmaz.com.ua.

 

    Зібрана інформація може бути передана третім особам тільки у разі виконання дій не порушують законодавство України.

 

     Fcalmaz.com.ua не несе відповідальності за доступні на сайті дані і можливі збитки у зв'язку з користуванням сайтом. Під час користування веб-сайтом fcalmaz.com.ua, Вас можуть попросити внести свої дані в спеціально передбачені форми на сайті. Вони будуть необхідні для зв'язку з Вами та обговоренні Ваших потреб у сфері страхування. Вся інформація буде відправлена безпосередньо на адресу електронної пошти fcalmaz.com.ua для кореспонденції відповідно до даних «формуляра для зв'язку». Заповнюючи будь-які форми на сайті, Ви висловлюєте свою згоду на обробку персональних даних для цілей, пов'язаних з функціонуванням веб-сайту.

 

Безпека

 

     На сайті fcalmaz.com.ua вжиті необхідні заходи для захисту надаються персональних даних від їх втрати, зловживання ними, а також несанкціонованого доступу до них, їх несанкціонованого надання, зміни або знищення. Однак просимо врахувати, що абсолютно безпечного і безпомилкового способу передачі даних по мережі інтернет не існує.